maanantai 28. marraskuuta 2016

Cyber Monday—mikä se on?

Ensin oli Black Friday ja nyt Cyber Monday. Mitä ne tämmöiset ovat?

Black Friday on joulusesongin avauspäivä Yhdysvalloissa. Se on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Vastapainona tälle syntyi Cyber Monday, jolloin pienemmät jälleenmyyjät laittavat hyviä tarjouksia nettiin. Black Friday on myöskin laajentunut yhdestä päivästä marraskuun lopun ale-sesonkia käsittäväksi termiksi.

Koska kauppa on siirtynyt vahvasti nettiin, niin voikin kysyä millainen merkitys tällä kampanjalla on kuluttajille? Olen kuitenkin ymmärtänyt, että Cyber Mondayn ja Black Fridayn tarjoukset keskittyvät hieman eri kategorioihin. Black Fridayn aikana myydään paljon erilaisia laitteita ja tekniikkaa. Cyber Mondayssä on puolestaan enemmän tarjouksia vaatteissa. Henkilökohtaisesti Cyber Monday on ainakin paljon vieraampi kampanja kuin Black Friday. 



https://www.statista.com/chart/6900/cyber-monday-just-keeps-on-getting-bigger/

















Vaikka Cyber Monday on vasta 10 vuotta vanha, niin viime vuonna myynti oli Yhdysvalloissa jo yli 2 miljardia dollaria. Trendi on ollut koko ajan nouseva, eikä mistään pienestä kauppapäivästä siis ole kyse. Tosin sillä on vielä matkaa Black Fridayn myynteihin. 




https://www.fundivo.com/stats/black-friday-statistics/












Cyber Monday tarjouksia. Katso sivuilta kampanjan ehdot ja kesto.*
Black Friday & Cyber Monday AliExpress.com


Koodi: CyberMondayCrocs
 -40% alennusta

Samat tarjoukset kuin Black Fridayna


Tilaa piilolinssit Lensonilta kätevästi netistä.
Koodi/ tarjous: LENSCYBER
-20% alennus kaikista tuotteista

Uusimmat kodin elektroniikkatuotteet osoitteessa Dustinhome.fi

3 kommenttia: