maanantai 7. elokuuta 2017

Kuukausikatsaus Heinäkuu

Taas yksi kuukausi takana. Salkun tuotto heinäkuussa oli seuraavanlainen:


7/2017 7/2016
KO $ 8,88  $ 4,90 
MO $ 24,40  $ 14,13 
PM $ 31,20  $ 14,28
O $ 0,85
$65,33 $33,31


Neljä eri yhtiötä maksoi osinkoja yhteensä 65,33 dollaria. Kasvua viime vuoteen nähden 96%. Taas päästiin yli 50 dollarin osinkotuloihin. Realty Income (O) on tullut mukaan uutena osingonmaksajana, mutta kohtuullisen pieni vaikutus kokonaisuuden kannalta. Lisäostojen sekä osingonkorotusten ansiosta KO, MO ja PM toivat mukavasti enemmän tuloja kuin viime vuonna. Suurimmat tulot tulivat jälleen tänäkin vuonna Philip Morrisilta.





Tähän mennessä olen pystynyt parantamaan joka kuukausi viime vuodesta. Varsinainen hillotolppa on ollut maaliskuussa.






Mainostuloja heinäkuulta kertyi huimat 1,86€. Tämä oli tietenkin ensimmäinen kuukausi, joten katsotaan miten ne kehittyvät tulevaisuudessa. Yksi keino ansaita lisää passiivista tuloa, mutta tämän varaan ei voi vielä hirveästi laskea.


2 kommenttia:

  1. En ole itse perehtynyt vielä yhtään mahdolliseen mainostamiseen blogissa. Miten homma toimii?

    VastaaPoista
  2. Moi. On olemassa erilaisia sivuja, joihin voit rekisteröityä julkaisijaksi. Esim. TradeTracker tai Adtraction. Olen rekisteröitynyt Tradetrackeriin, mutta nyt on blogissa Google-mainokset. Tradetrackerissä voit hakea eri yrityksten mainostajaksi. Jotkut yritykset hyväksyvät sinut heti kumppaniksi, joillain päätös kestää ja joskus sinut voidaan hylätä. Hyväksymisen jälkeen voit sijoittaa erilaisia bannereita tai linkkejä sivulle. Saat rahaa, kun mainoksia klikataan tai jotain ostetaan sinun sivuilla olleen mainoksen/linkin kautta. Palkkio voi olla kiinteä tai saat prosenttiosuuden myynnistä. Google mainokset sain vasta pitkän ajan jälkeen blogiin ja niiden kanssa on vielä opettelua.

    VastaaPoista