keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Ensimmäinen kvartaali paketissa


Ensimmäinen kvartaali on saatu pakettiin ja osinkoja kertyi 325 dollaria. Vastaavaan aikaan viime vuonna kertyi osinkoja 242 dollaria. Kasvua kertyi 33%. Täytyy olla todella tyytyväinen kasvuun. Itseasiassa olen jo tienannut enemmän osinkoja kuin koko vuoden 2016 aikana.

Helmikuu oli ainut kuukausi, jolloin osingot laskivat johtuen OHI:n myynnistä. Tammikuussa ja maaliskuussa osingot puolestaan kasvoivat reippaasti ja paikkasivat huonoa helmikuuta. Maaliskuu on varsinainen hillotolppa ja maksajia oli peräti kymmenen kappaletta. Nordea erottuu muista, koska maksaa kerralla koko osingon.

Alkuvuoden aikana olen ostanut lisää nykyisiä osakkeita. Koulukiireiden johdosta en ole ehtinyt kaikkia kauppoja raportoimaan entiseen tapaan. Tukiostot ovatkin olleet tarpeen, koska salkun arvo on heilunut ja lasketellut. Toisaalta se tarkoittaa sitä, että laadukkaita yhtiöitä saa entistä edullisemmin.

Mukavaa kevättä!

1 kommentti:

  1. Hyvältähän tuo kasvu näyttää ja mukavaltahan se tuntuu kun voi ohjata jatkuvasti entistä enemmän osinkoja uusiin ostoihin.

    VastaaPoista