tiistai 1. marraskuuta 2016

Lokakuun tapahtumat

Hyvää marraskuuta!

Kellot ovat siirtyneet talviaikaan ja vuosi lähestyy loppuaan. Marraskuu on alkanut hyvin, koska tätä kirjoittaessa ADM on yli 7% nousussa.

Sain osinkoja seuraavasti viime kuussa

KO $7
MO $16,47
PM $14,56

Yhteensä näistä tulee $38,03. Tänä vuonna osinkoja on tullut yhteensä $209,50 eli $17,46 per kuukausi. Kun joka päivä herään, niin saan $0,57 osinkoina. Sillä ei vielä osteta edes lounasta yliopiston ruokalasta :D



Lokakuu on ollut paras kuukausi osinkojen suhteen, eikä oma "hillotolppa" ole vielä huhtikuussa. Samat yritykset maksoivat heinäkuussa osinkoja, mutta osinkoja tuli tässä kuussa enemmän. Olen ostanut lisää KO ja MO salkkuun ja elokuussa tupakkayhtiöt korottivat osinkoaan, joten sen vuoksi summa on nyt suurempi kuin heinäkuussa. Mukava nähdä, että tulot pikku hiljaa nousevat.

Olen myös saanut hieman myyntituloja, kun myin vanhan sängyn ja kotiteatteripaketin Tori.fi:ssä. Näistä kertyi yhteensä 80€, jotka sijoitin osakkeisiin. Kotiteatteri meni aika äkkiä kaupaksi, mutta sängyssä kesti yli kuukauden ennen kuin ostaja kävi sen hakemassa. Vielä pitäisi kolme banaanilaatikollista vaatteita viedä kirpparille myyntiin. En kuitenkaan usko saavani niistä hirveästi, koska tuntuu että valtaosa shoppaajista on naisia ja luulen heidän ostavan pääasiassa vaatteita itselleen.

2 kommenttia: