maanantai 14. marraskuuta 2016

Miten hyödynsin Nordnetin kampanjan?

Viime viikkoisen USA:n presidentin vaalin kynnyksellä Nordnet.fi oli kampanja S&P 500 -indeksin osakkeilla. Asiakas sai valita suuremmasta joukosta yhtiötä, joihin sijoittaa ja kampanja aika oli sopivan pituinen. Aika moni taisi odottaa, että Trumpin valinnan jälkeen tulee samanlainen dippi kuin Brexitin jälkeen, mutta kohtuullisen vaisuksi jäi markkinoiden reaktio. 

Kampanjan aikaan minulla ei harmikseni ollut hirveästi käteistä, mutta ostin JNJ:tä yhden kappaleen $115,37 ja kaksi KO osaketta hintaan $41,91. Ostin samoja osakkeita, joita minulla ennestään oli salkussa ja joita olen pitkin syksyä ostanut Nordean salkkuun. Nordeassa ostin yhden kappaleen OHIa 29,72 dollarilla.
Vuodessa näistä kertyy 8,44 dollaria, joten osinkovirtaa tuli taas hieman kasvatettua.
Lisää ostoksia olisi tarkoitus tehdä, kun veronpalautukset tulevat tai FEDin joulukuun kokouksen jälkeen, koska siellä päätetään seuraavaksi ohjauskorosta. 

Mitä sinä ostit kampanjasta?




6 kommenttia:

  1. Hei,

    Laadukkaita valintoja! :)

    Itse hyödynsin kampanjan ostamalla Berkshire Hathawayn (BRK.B) osakkeita yhteensä 7 kpl hintaan 147,50€/kpl. Perustelut ostolleni pääset lukemaan blogistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjataan, kuitenkin 147,50 dollaria /kpl. Meinasi tulla kallista :)

      Poista
  2. Hei, laadukasta tavaraa olet myös ostanut ja saanut hyvän hajautuksen. Mitenköhän BRK-osake reagoi, kun Buffet siirtyy pois johtajan pallilta? Ps. lisäsin sinut bloglistiin.

    VastaaPoista
  3. Veikkaan, että moni näkee Buffettin sivuun väistymisen suurena uhkana Berkshirelle.

    Itse olen kuitenkin luottavainen, että yrityskulttuurin jalkauttaminen seuraavalle sukupolvelle alkaa olla loppusuoralla ja parhaat opit ja eväät tuleville Buffeteille on annettu.

    Katsotaan miten käy :)

    VastaaPoista
  4. Harkitsin P&G, cokista, Merck ja JNJ (jota on jonkin verran ennestään). Päädyin ostamaan 10 kpl Disneytä. Olisi pitänyt tankata hieman JNJ. t: locaprofesora

    VastaaPoista
  5. Laadukkaita yhtiöitä kaikki:) P&G:tä olen myös harkinnut joskus hankkivani. Miksi juuri Disney? Olen huomannut monien puhuvan siitä, mutta en ole tarkemmin perehtynyt yhtiöön.

    VastaaPoista