maanantai 5. joulukuuta 2016

Marraskuun tapahtumat

Marraskuussa osinkoja ropisi seuraavasti

CL $0,78

O $0,20
OHI $3,66

Yhteensä osinkoja kertyi 4,64 dollaria. Aika vaatimaton summa, mutta nyt tulee joka kuukausi osinkoja!


Huomasin, että en ollut muistanut merkitä EMR maksamia osinkoja ($11,88) syyskuulle, joten siitä tulikin tähän mennessä paras osinkokuukausi. Silloin osinkoja tuli yhteensä 41,18 dollaria. Yhteensä tänä vuonna osinkoja on tullut 226,02 dollaria.


Marraskuussa tulleet veronpalautukset menivät Visa-laskun maksuun ja tilille säästöön puskuriksi. Lisäksi ostin hieman osakkeitakin. En jaksanut odottaa Italian vaaleihin tai FEDin joulukuun päätöstä ohjauskoron suhteen. Tätä kirjoittaessa Italian vaaleilla ei ollut kovin suurta vaikutusta pörssiin, joten oli hyvä päätös. Sijoitettavaa ei myöskään ollut niin paljon suhteessa salkun kokoon, että olisin merkittävästi hyötynyt markkinoiden niiauksesta. Parempi siis jatkaa tasaista kuukausittaista säästämistä. Veronpalautuksilla sain tehtyä ylimääräisen kuukausisäästön marraskuussa.


Jatkoin Koneen ostamista ja sitä tuli taas yksi osake lisää. Ostin myös O, OHIa, Nordeaa, Sampoa ja Visan osakkeita. Yhteensä näistä ostoksista kertyy lisää osinkovirtaa noin 25,39 dollaria. Miten sinä käytit veronpalautukset? Menikö säästöön Nordnet.fi vai varasitko  momondo.fi matkan?*

2 kommenttia:

  1. Ocean yieldia kannattaisi miettiä osinkosalkkuun? On muuten viikossa tippunut ostohintoihin.
    https://osinkotalous.blogspot.fi/2016/12/osinkokone-norjasta.html

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen yhtiö. Täytyy perehtyä juttuun tarkemmin.

    VastaaPoista