keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 tapahtumat

Salkun arvo kehittyi Nordnetissä vuoden aikana 24,65%. Tähän suoritukseen voi olla varsin tyytyväinen. Parhaiten viime vuonna nousivat Archer-Daniels-Midland Company ja Nordea. 

Nordeasta en saanut tehtyä samanlaista kuvaajaa, mutta arvonnousua ei ole juurikaan tapahtunut sijoituksille. Tietääkö kukaan saako Nordeassa tehtyä samanlaista kuvaajaa tai saisiko omistukset listattua kätevästi jonnekin palveluun, joka myös huomioisi automaattisesti ostopäivän valuuttakurssin? Manuaalisesti tämän voi ilmeisesti tehdä Googlen excelissä. Olisi plussaa, jos valuuttakurssit voisi kätevästi huomioida kehityksessä. Tällä hetkellä omistukset ovat listattu Googleen ja arvonmäärityksessä käytän päivittäistä valuuttakurssia. 



Osinkoja kertyi viime vuonna $278,17. Edellisvuonna vastaavasti $47,51, joten nousua on tullut ihan mukavasti. Suuri merkitys on ollut ostoilla. Salkkuyhtöiden lukumäärä on lisääntynyt vuodessa kolmesta neljääntoista. Olen varsin tyytyväinen viime vuoden tapahtumiin. Toivottavasti kehitys pysyy myös tänä vuonna positiivisena!






2 kommenttia:

  1. Huh mikä kasvu. Jos tuollainen jatkuisi hamaan tappiin saakka niin pianhan tässä olisi jo miljonääri =D

    VastaaPoista
  2. Jep:D Kasvavat osinkotulot ovat pääasia. Arvonnousu tulee siinä sivussa :)

    VastaaPoista