perjantai 3. maaliskuuta 2017

Palkkaa minut!

Tilastollisesti vuoden kylmin kuukausi on takana ja päivät jatkavat pitenemistään. Osinkokevät käynnistyy kunnolla maaliskuussa ja Koneelta tulee ensimmäisenä osingot. 

Kevät myös merkitsee sitä, että kesätyöpaikan metsästys kiihtyy. Teen osa-aikaisesti töitä opiskelun ohella, mutta valitettavasti kesäksi ei ole irtoamassa täysiä tunteja. Olenkin vähän ennakoinut tätä ja tehnyt alkuvuoden ajan työhakemuksia mielenkiintoisiin paikkoihin.

Vaihtelu voisi tehdä ihan hyvää ja saisin tehtyä yliopiston harjoittelun pois. Hieman jännittää miten käy, koska tuntuu, että työpaikkoihin pitäisi olla kontakteja, jotta pääsisi edes haastatteluun. Toisaalta voisin hakea siirtoa kesäksi nykyisen työnantajani toiseen toimipaikkaan. En tiedä tuleeko sanomista, jos saankin toisesta toimipaikasta töitä kesäksi ja saisin nyt hakemista työpaikoista kesätyöpaikan. Ristiriitojen välttämiseksi olen liikkeellä hyvissä ajoin, jotta pystyn infoamaan nykyistä työnantajaa.

Jos joku tarjoaa tai haluaa vinkata hallinnollisiin tai HR-alaan liittyvistä mahdollisista kesätöistä Varsinais-Suomen alueella, niin voi vinkata osinkovirta@gmail.com.

Alunperin päivityksen piti olla kuukausikatsaus helmikuun tapahtumiin, joten ne ovat eritelty alle.

Viime kuussa osinkoja maksoivat

CL $3,12
O $0,84
OHI $6.82

Yhteensä $10,78 ja tänä vuonna on osinkoja tullut jo $43,23. Olen Kinskin linkkivinkin avulla laatinut automatisoidun salkun seurannan, joka tulee jossain vaiheessa sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti