torstai 21. joulukuuta 2017

Viimeisin osto MA, UNA ja V

Lisäilin salkkuun viime viikolla MasterCardia, Visaa ja Unileveriä. Viimeksi mainittua ostin myös tällä viikolla kertaalleen. Osakkeilla on vielä pieni paino portfoliossa ja hiljalleen koitan kasvattaa
positioita suuremmiksi.

Yhteensä osinkoja kertyy lisää $5,30.  Omegan myynnistä syntyi pieni kuoppa osinkoihin. Näiden ostojen myötä sitä on taas saatu hieman täytettyä. Ostojen jälkeen osinkoennuste näyttää vuodelle olevan $887,86.

1 kommentti:

 1. Moi!

  Erään blogini kommentin perusteella sain idean rakentaa kattavan vertailun siitä, miten suomalaisten talousbloggareiden nettovarallisuus ja matka kohti taloudellista riippumattomuutta on vuosien varrella mennyt. Todistetusti tällainen vertailu kiinnostaa erittäin monia lukijoita.

  Jos siis jaksat kuluttaa hetken ja laittaa oman blogisi nimen ja nettovarallisuutesi kasvun vuosien varsilta tähän Excel-taulukkoon:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8tcl0A3TV84whxQixabddcay-VXTM2EMXyubFyiNrM/edit?usp=sharing
  olisi se hienoa. Linkistä saa oikeudet muokata tiedostoa. Lähetin suurimmalle osalle talousbloggareista tämän sähköpostilla, mutta en löytänyt blogistasi yhteystietoja, joten laitoin tämän kommentiksi. Kaikki tiedoston tiedot ovat luonnollisesti yhteisesti kaikkien bloggaajien vapaassa käytössä.

  Ja huom, mikäli tarkkoja lukuja ei menneisyydestä löydy, voi laittaa ihan hyvin myös suunnilleen arvioita. Omatkin lukuni saattavat heittää tonnin sieltä täältä siltä ajalta kun en blogia vielä pitänyt. Tärkeintä, että hidas, mutta varma kasvu voidaan kuvata entistä paremmin tämän vertailun myötä lukijoille.

  Kiitos ja toivottavasti saadaan tästä iso ja kattava katsaus!

  VastaaPoista