tiistai 12. marraskuuta 2019

Nordnet muuttaa Superluoton ehtoja

Feedback, Survey, Questionnaire, Employee, Satisfaction
Sain eilen Nordnetin asiakaspalvelussa viestin, että Superluoton ehdot menevät uusiksi. Uudistus on heikennys luotonehtoihin. Jatkossa hyväksyttyihin rahoitusvälineisiin voi olla hyödynnettynä enintään 20 prosenttia lainoitusarvosta, jotta saa kulta-tason mukaista korkoa. Aiemmin velkavipua sai olla korkeintaan 40 prosenttia salkun arvosta. Muutokset ovat voimassa alkaen 11.12.19.


Harmillinen homma, vaikka Nordnet ei ole enää pääasiallinen välittäjäni. Superluottopalvelu on ollut todella kätevä käyttää ja olen ollut siihen todella tyytyväinen.


Pääasiallinen välittäjäni on Nordea, jossa lisäostovoima maksaa 1€ per kuukausi. Olen miettinyt tämän toiminnon aktivointia ja täytyy alkaa tarkemmin selvittelemään luoton kustannuksia sekä ehtoja.

5 kommenttia:

 1. Mulla ainakin nousee lainoitusaste 60%->80%. Tuon pitäisi saada aika lähelle 20% käytettyä lainaa omasalkkuni. https://www.nordnet.fi/fi/palvelut/lainat-ja-luotot#lainoitusasteet

  VastaaPoista
 2. Oho. Se onkin kova nousu. Luulen, että mulla ei tule ole noin paljon. Pitää kuitenki maksella palkkapäivänä luottoa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono muutos, onneksi ei ihan niin radikaali kuin aluksi luulin. Pääsen alle 20% todennäköisesti ensi kuussa sitten.

   Poista
  2. Ajattelinkin, että iskeepä kovaa sun salkkuun. Ei sulla kuitenkaan mitään spekulatiivisia sijoituksia ole salkku täynnä.

   Poista
  3. Niin, tosiaan kun niitä lainoitusasteita nostetaan samalla, niin itselläni tippuu sitten lainaprosentti samalla. Toki vasta 11.12. näkee mikä on lainaprosentti lopulta. Toivottavasti alle 20 :D

   Poista